Woonboulevard vandaag uitgebreid met Deens Kvik

Foto: Kvik

De Zaandamse winkel van de Deense keukenfabrikant Kvik heeft vandaag de deuren geopend aan de Cornelis Ouwejanstraat 15. De vestiging wordt geleid door ondernemer Wilco Daman (55) en beschikt over een zorgvuldig geselecteerd assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten.

Kvik staat bekend om het Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De nieuwe winkel in Zaandam is de 21ste vestiging in ons land en biedt winkelen op afspraak, online videomeetings en afspraken bij de klant thuis aan. Het concept van Kvik zal naar verwachting van Daman goed aanslaan bij het Zaanse publiek: ‘De designs van Kvik zijn tijdloos en smaakvol en passen in uiteenlopende interieurs. Bovendien zijn de keukens betaalbaar, ook voor mensen met kleine budgetten. Bij elke keukendesign kies je zelf de materialen en accessoires waardoor je de keuken volledig naar eigen smaak en budget kunt samenstellen.’

Groeiende stad

De winkel bevindt zich op het Zuiderhout, vlak naast de Provincialeweg. ‘De winkel is goed bereikbaar en ligt in hét woonwinkelgebied van Zaandam, waardoor mensen gericht komen winkelen voor interieur. Daarnaast is Zaandam een logische keuze. De stad is aan het groeien en er worden heel veel nieuwe huizen gebouwd. Dat betekent potentiele nieuwe klanten voor Kvik,’ aldus Daman. De geboren en getogen Purmerender heeft altijd sales gerelateerde functies binnen de autobranche gehad, onder andere in Zaandam.

Fijne sfeer

‘Zaandam is een mooi gebied met fijne mensen om mee aan tafel te zitten. Toen mij gevraagd werd of ik interesse had om een Kvik-winkel in Zaandam te openen, hoefde ik daar niet lang over na te denken.’ Hoewel de designkeukenbranche heel anders is dan die waar Daman voorheen werkte, weet hij zeker dat dit het succes van de winkel niet in de weg zal staan. ‘Ik heb mijn hele leven met mensen gewerkt en een duidelijke visie. In de winkel wil ik een fijne sfeer creëren waar een betrouwbare en persoonlijke service voor mijn klanten voorop staat.’ Vanaf vandaag is het mogelijk om te winkelen op afspraak of een online videomeeting of afspraak bij de klant thuis in te plannen. Dat kan hier geregeld worden.

Reacties