Deens design voor keuken, badkamer en kleding in Zaandam

Foto: Kvik

Kvik opent op 1 april een vestiging op de Woonboulevard in Zaandam, aan de Cornelis Ouwejanstraat 15. Daar is de nieuwe zaak een aanvulling op bedrijven als Seats and Sofas, Luto, Roes Vintage en Kringloopwinkel Noppes.

Kvik huurt er totaal circa 1250 vierkante meter winkelruimte op de begane grond en de eerste verdieping. De zaak met Deense design keukens, badmeubels en garderobekasten heeft de afgelopen jaren al 150 winkels geopend in Scandinavië, Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Azië. Kvik streeft ernaar om alleen duurzame en bij voorkeur gerecyclede materialen te gebruiken. Tegen het einde van dit jaar zullen alle foliefronten van gerecycled Pet – 10,5 miljoen plastic flessen per jaar – zijn, waardoor de Denen het belangrijkste keukenmerk hopen de worden wat betreft gerecycled materiaal.

Meer belangstelling

Na de komst van Kvik is er nog circa 6500 vierkante meter winkelruimte beschikbaar in het cluster op de Woonboulevard. Er worden momenteel met meerdere partijen gesprekken gevoerd om zich voor de lange termijn in de (nu nog) beschikbare ruimtes te vestigen, meldt Creating Retail Parks.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen