Hulp van ’tv-hovenier’ Bram Engberts te winnen met prijsvraag

Foto: Pixnio / CC0

Zaanstad heeft een prijsvraag uitgeschreven waarmee inwoners die hun tuin of balkon willen vergroenen de  professionele hulp van ’televisiehovenier’ Bram Engberts kunnen winnen. Die kan dan een kleine ingreep uitvoeren zoals het maken van een coolspot, een vijver of een moestuintje. Meedoen met de prijsvraag van Win je watZr kan tot uiterlijk 15 mei.

 

Engberts is bekend van het SBS6-programma Green Make Over en weet alles van het plaatsen van een regenton, tegels vervangen door planten en andere kleinere maatregelen die wateroverlast, watertekort en hittestress tegengaan en die bijdragen aan een schoon riool. Het gaat bij zijn hulp niet om een complete tuinverbouwing of het verplaatsen van grond, maar om het realiseren van een relatief eenvoudige verbetering.

Meedoen

Om mee te doen dient u kort te beschrijven welke watZr-ingreep u wilt realiseren. U kunt ter illustratie ook een foto toevoegen, maar dat hoeft niet. Van alle inzendingen worden vier watZr-ideeën geselecteerd en uitgevoerd. Zaanstad werkt mee aan de watZr-campagne om samen met de inwoners de overlast van extreem weer tegen te gaan. Wie geen bezoekje van Engberts wint kan altijd nog op eigen houtje aan de slag. Zo is nu met de regentonsubsidie van de gemeente 80 euro terug te krijgen na de aankoop van een ton. Daarnaast doet Zaanstad dit jaar weer mee aan het NK Tegelwippen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen