Poelenburg – Peldersveld Open: inkijkje in ontwikkelingen

Het Zaans Natuur en Milieu Centrum is één van de Pact-partners.
Foto: ZNMC

De 24 partners van het Pact Poelenburg Peldersveld houden de komende tijd drie ‘Zomersessies’ om iedereen die daar belangstelling voor heeft de kans te geven om met eigen ogen te zien wat er zoal gebeurt in beide wijken. Het Pact dat de problemen daar moet tacklen is nu anderhalf jaar aan de gang, en wat heeft het gebracht?

 

 

Er is in die tijd ‘ontzettend veel gebeurd,’ volgens het samenwerkingsverband. De Zomersessies moeten daar meer inzicht in geven. Met een wandeling of een fietstocht door Poelenburg of Peldersveld worden bewoners, bestuurders, professionals en raadsleden langs ‘verschillende projecten, inspirerende activiteiten en mooie plekken’ in de wijken geleid. Iedereen is welkom en kan zich inschrijven voor één of meer Zomersessies (zie kader hiernaast).

Inschrijven

Dat kan door telefoonnummer en beschikbaarheid te mailen naar [email protected] zaanstad.nl. Hoeveel Zomersessies u bezoekt mag u zelf bepalen. Deelnemers krijgen na inschrijving een bevestigingsmail. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Youssra Lotfi via telefoonnummer 06 2128 2313 of via [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen