Albert Heijn in pand van Deen op 19 oktober feestelijk geopend

Het team van staat 19 oktober om 16:00 uur klaar om iedereen te verwelkomen. 
Foto: Albert Heijn / Pieter Hulleman

De nieuwe supermarkt van Albert Heijn in Zaandam Westerspoor opent op dinsdag 19 oktober om 16:00 uur de deuren in het pand dat is overgenomen van Deen. De winkel  krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties.

Alle medewerkers uit de oude winkel komt u in een nieuwe outfit weer tegen. Supermarktmanager Patrick Swagerman en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen en de opening mee te maken: ‘We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.’ De winkel wordt momenteel ingrijpend verbouwd en krijgt brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een groot assortiment verse producten.

Ook komen er zelfscankassa’s. ‘Natuurlijk nemen we veel geliefde Deen-producten over, zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig,’ belooft Swagerman.

 

 

 

 

 

 

 

Reacties