Lidl H.G. Scholtenstraat woensdag na verbouwing weer open

Foto: Google Street View

Lidl opent op woensdag 1 juli om 09:00 uur de vernieuwde winkel aan de Doctor H.G. Scholtenstraat in Zaandam. Na een korte verbouwing kunnen klanten er vanaf deze dag weer terecht voor hun dagelijkse boodschappen.

De ruime winkel van circa 1700 vierkante meter is voorzien van een volwaardig assortiment en er is veel aandacht voor dagverse producten. Klanten kunnen voor he afrekenen van de boodschappen kiezen uit de traditionele kassa’s of één van de tien scan & go-kassa’s. Een blikvanger in de winkel is het nieuwe tapasmeubel met een divers assortiment aan tapas en borrelhapjes.

Geen tabakswaren meer

De openingstijden zijn verruimd, namelijk van maandag tot zaterdag van 07:30 tot 22:00 uur en op zondag van 10:00 uur tot 20:00 uur. De supermarkt verkoopt geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. In nieuwe Lidl-filialen worden geen tabakswaren meer verkocht. De Duitse discounter is de eerste supermarkt in Nederland die helemaal stopt met de verkoop van sigaretten.

Inmiddels is ook de toegang tot de supermarkt en de naastgelegen concurrent Aldi verbeterd. Voor niet iedereen is dat meteen een succes gebleken: 

 

 

Reacties