De Pepernotenfabriek voorbarig: er wordt nog ruimte voor een pop-up store gezocht

Foto: Max Pixel

Na de euforie de teleurstelling: de Pepernotenfabriek heeft nog helemaal geen zicht op een pop-up winkel in Zaandam, hoewel producent Van Delft daar op social media wel goede sier mee maakt.

Daar waar het bedrijf ons eerder nog liet weten dat er in Zaandam ‘helaas’ sprake was van vertraging, blijkt nu dat er zelfs nog geen pand is. Miguel Groeneveld, franchiser van De Pepernotenfabriek van de regio Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland laat weten graag een tijdelijk verkooppunt van Pepernoten in Zaandam te willen openen, maar hij zoekt daarvoor nog een geschikte winkelruimte. Volgens Groeneveld is in de media-aankondigingen wellicht sprake van ‘een sjabloon’.

Voorbarig

Van Delft is dus veel te voorbarig geweest met de feestelijke aankondiging van een pop-up store aan de Westzijde. Wie een geschikt pand op het oog heeft wordt verzocht suggesties te doen op de Facebookpagina van Zaanstad.nieuws.nl of via e-mail: [email protected]. Zodat we alsnog die winkel naar Zaanstad kunnen halen. De vestigingen in Amsterdam en Purmerend zijn wel open gegaan. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen