Marktstraat 13, 15, 17 en 19 in Wormerveer te koop voor 1.125.000 euro

De te koop staande panden.
De te koop staande panden.
Foto: Beleggingspanden.nl

De panden Marktstraat Marktstraat 13, 15, 17 en 19 in Wormerveer worden te koop aangeboden voor 1.125.000 euro. Het gaat om een winkelruimte van circa 690 vierkante meter met een bovenwoning van rond 100 vierkante meter in het centrum van het dorp.

De winkelruimte wordt sinds het vertrek van de Dekamarkt uit het pand verhuurd aan Action en de bovenwoning aan een particulier. ‘Indien bouwkundig toelaatbaar zou de winkel in de toekomst kunnen worden opgesplitst in meerdere units,’ staat in de advertentie van Beleggingspanden.nl.

25.000 potentiële klanten

Het object is gelegen tegenover een Aldi supermarkt en in de nabijheid van diverse landelijke winkelketens alsmede lokale ondernemers. De plaats Wormerveer en de aangesloten plaats Wormer kennen een verzorgingsgebied van circa 25.000 inwoners met een licht beneden gemiddeld bestedingsniveau. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur in de blauwe zone.’

In Wormerveer verrijst de komende jaren nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan, dat veel nieuwe inwoners met een ruime beurs moet trekken. Er zijn plannen voor een opwaardering van de Zaanweg met de karakteristieke Zaanbocht, waar meer terrassen aan het water en een herinrichting van de straat moeten zorgen voor meer allure. Het dorp maakt inmiddels naam als een plek waar veel ondernemers eigen zaken opzetten, die de strijd aangaan met de overheersing van de grote ketens in het straatbeeld.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen