Drie Zaanse bedrijven in de race voor ondernemerstitel

Een beeld van de finaleavond van vorig jaar.
Een beeld van de finaleavond van vorig jaar.
Foto: Ondernemersverkiezing NH

In alle drie de categorieën van de verkiezing Beste Ondernemingen van Noord-Holland zit dit jaar een Zaans bedrijf bij de tien finalisten. Op woensdag 29 mei is de OVNH-finaleavond van de zeventiende editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland.

‘Geweldig dat zoveel bedrijven gehoor hebben gegeven aan de oproep om deel te nemen aan de verkiezing. Op de lijst staan bedrijven die al jaren bestaan, maar ik zag ook veel nieuwkomers. Daarmee is het een mooie afspiegeling van de grote diversiteit aan bedrijven in Noord-Holland,’ zegt Gedeputeerde en juryvoorzitter Esther Rommel. De categorieën zijn Midden- en Kleinbedrijf, Grootbedrijf (ondernemingen met meer dan 75 werknemers) en De Belofte, de onderscheiding voor veelbelovende startende bedrijven.

De Zaanse kanshebbers zijn respectievelijk Primus Wafer Paper in Oostzaan (met roots in Zaandam), Op den Velde in Zaandam en CineMusic Productions in Zaandam. De finalisten worden de komende weken bezocht door leden van de jury. Tijdens de finaleavond houden dan drie finalisten per categorie een eindpresentatie, waarna de jury per categorie één winnaar zal kiezen. Ook wordt de Publieksprijs uitgereikt. Daarvoor is het stemmen nog niet begonnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen