Zuiver opent eigen verkoopkantoor in Frankrijk

Foto: Google Street View

De in Westzaan gevestigde Zuiver Interior Group opent een verkoopkantoor in Frankrijk. De afgelopen tien jaar nam een agentschap daar de honneurs waar. Geïnspireerd door het succes van het openen van een eigen verkoopkantoor in Duitsland in 2019, wordt nu de blik gericht op Frankrijk, meldt Wonen 360.

‘We zijn klaar voor de volgende stap en zien veel potentie in de markt. We kijken ernaar uit om onze merken nog meer bekendheid te geven in Frankrijk,’ aldus verkoopdirecteur Gertjan Joosten. De Zuiver Interior Group werd in 1998 opgericht door de jeugdvrienden Caroline van Velze, Arjen Lubbes, Richard Halberstadt en Jaap Landsaat. die allen groeiden op in de Zaanstreek. Na jaren ervaring opgedaan te hebben in het ontwerpen, inkopen en verkopen van meubels, lanceerden ze met groot succes de Zuiver in 2011 en Dutchbone in 2014. Sinds 2019 is Pieter Hogenhout de algemeen directeur van de ondernememing met inmiddels bijna 100 werknemers.

Alles in huis

‘We ontwerpen en ontwikkelen alle producten voor onze collecties, verkopen onze collecties aan vooraanstaande winkelpartners over de hele wereld, zorgen ervoor dat onze producten op tijd op hun beoogde bestemming aankomen, creëren inspirerende interieur-inhoud en ontwikkelen opvallende marketingcampagnes. Dit doen we iedere dag weer met veel plezier,’ aldus de Zuiver Interior Group op de eigen website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen