Café De Kazerne in Westzaan na nog geen twee jaar dicht

Foto: Google Street View

Het nog jonge café De Kazerne in Westzaan sluit alweer de deuren, zo luidt de aankondiging op Facebook. Per 23 juli is het voorbij.

‘Onzekerheid in de toekomst en andere externe factoren’ worden genoemd als reden voor de ‘noodzakelijke’ stap. ‘Hoewel we enorm verdrietig zijn om ons café in het mooie Westzaan te moeten sluiten hebben we enorm goede herinneringen aan jullie overgehouden. We willen jullie, onze vaste gasten en feestgangers, bedanken voor jullie steun, enthousiasme en de energie die jullie in ons café brachten. We zullen het nooit vergeten,’ schrijven uitbaters Juul Koguchi en Joost Baardman.

Opening in 2021

De Kazerne ging op 28 augustus 2021 open nadat de voormalige brandweerkazerne in de Torenstraat jarenlang de inzet was geweest van een strijd met de gemeente om er horeca in te mogen vestigen. Langverwachte horeca, want een café werd in Westzaan node gemist. De Kazerne is tot de sluitingsdag iedere donderdag tot en met zaterdag open voor een drankje en een bordje bitterballen. Elke donderdag kunnen de gasten er terecht voor een pizza en op de vrijdag is er lasagne.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen