Adriaanssen Makelaardij: 20 jaar ervaring om op te bouwen

Foto: Adriaanssen Makelaardij

ADVERTORIAL Adriaanssen Makelaardij is sinds 2018 gevestigd in een prachtig pand aan de Zaanweg in Wormerveer. Van daaruit bedient het full-service makelaarskantoor de Zaanstrreek, tot Amsterdam, Castricum, Heerhugowaard en Hoorn.

Mensen kunnen er terecht voor zowel de aankoop, verkoop als taxatie van een woning. Makelaar Nicole Adriaanssen en haar team hechten waarde aan marktkennis, professionaliteit, betrokkenheid, een prettige communicatie, een goede bereikbaarheid, snel antwoorden en het ontzorgen de klant. ‘Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij bekend met alles wat bij een makelaardij komt kijken,’ aldus het kantoor. Ook in een veranderende markt zijn er altijd mogelijkheden, zo heeft de ervaring geleerd.

Grote beslissingen

Het is niet niks om een huis te kopen of te verkopen. Alleen al de grote bedragen die ermee gemoeid zijn, maken het noodzakelijk dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Hulp en advies zijn een vereiste bij het uitzoek- en het regelwerk, de administratieve handelingen, de financiĆ«le beslissingen en bij het verstandig omgaan met alle emoties die erbij komen kijken. ‘Bij Adriaanssen Makelaardij zijn we ervan doordrongen dat u op ons vertrouwt om de verkoop en aankoop van uw huis in goede banen te leiden. We willen dat u er met een tevreden gevoel op terugkijkt.’ Dat dat lukt blijkt uit de klantbeoordelingen, die wat betreft deskundigheid, lokale marktkennis, prijs-kwaliteitverhouding en service en begeleiding allemaal boven een 9 uitkomen.

Reacties

Cookieinstellingen