Bouw Résidence William gestart in Gouwpark Zaandam

Foto: Neuwwonenzaanstreek.nl

In het Gouwpark in Zaandam Oost is de bouw van appartementengebouw Résidence William gestart. Er is nog een aantal koopwoningen beschikbaar. De prijzen in het complex variëren van 285.000 tot 850.000 euro.

In totaal komen er in het gebouw met een V-vorm 124 appartementen, met aan de kant van het Zaans Medisch Centrum ruim 70 huurappartementen. In de andere vleugel, aan de zijde van het Burgemeester In ’t Veldpark komen de 50 koophuizen die bereikbaar zijn via een eigen, ruime entree. De naam van het complex verwijst naar de kleine als  tabakstamper en veerzager begonnen en als oliemolen geëindigde Koning William uit 1690 die in 1910 werd gesloopt.

 

 

 

Op de begane grond komen vier ruime driekamerappartementen met tuin van circa 75 vierkante meter. Op de eerste tot en met de zevende woonlaag komen drie- of vierkamerappartementen vanaf circa 74 tot rond 120 vierkante meter met ruime balkons op het zuiden. De achtste verdieping wordt ingeruimd voor enkele penthouses met oppervlakten tussen circa 100 en 182 vierkante meter met een (dak)terrassen.

Verkoop woningen

Verreweg de meeste woningen in Gouwpark zijn inmiddels verkocht of gereserveerd. Er is nog een aantal huizen beschikbaar, waaronder vier zogenoemde hofwoningen. Van de herenhuizen, met twee parkeerplaatsen op het eigen erf, zijn er nog slechts twee beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen