Hele weekeinde NS-bussen tussen Zaandam en Hoorn

Foto: Wikipedia

Er rijden komende zondag minder treinen van en naar Zaandam wegens werkzaamheden aan de spooroverbouwing. Vanaf zaterdag 23:45 uur en zondag de hele dag rijden er bussen in plaats van treinen tussen Hoorn en Zaandam en vice versa. De loopbrug bij de oude ingang aan de Houtveldwegzijde wordt met hijskranen verwijderd.

Vanwege veiligheid wordt de doorgang misschien tijdelijk afgesloten, waardoor het handig is om ruim voor vertrek naar het station te komen. Verder worden ook de glaspuien van de stationshal aan de kant van de Houtveldweg verwijderd en worden diverse leuningen aan de westzijde van het station boven het spoor vervangen. Vanaf het weekend van 28 september kunt u om naar spoor 1 en 2 te komen ook gebruikmaken van de nieuwe lift middenin de stationshal. De oude lift wordt buiten werking gesteld en is dan ook niet meer bereikbaar. Wanneer de lift naar spoor 3 en 4 in gebruik wordt genomen is nog niet bekend. Tip: tot en met komende woensdag is het nog gezellig wachten in de tot ‘huiskamer’omgetoverde wachtruimte bij spoor 4 en 5.

De NS adviseren reizigers om zondag voor vertrek de NS Reisplanner of NS app te raadplegen en rekening te houden met extra reistijd en eventueel een extra overstap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen