Volgend jaar oplevering vijf villa’s aan en achter J.J. Allanstraat Westzaan

Foto: Thijssen Makelaardij

Van de vijf nieuwe villa’s van project Eydenberghof aan en achter de J.J. Allanstraat in Westzaan is inmiddels eentje verkocht en zijn er opties genomen op nog eens twee. De twee die nog te koop staan moeten 590.000 en 610.000 euro kosten. Ze worden komend jaar opgeleverd.

De huizen worden in een hofje gebouwd met een gezamenlijke parkeerplaats op het binnenterrein, maar er kan bij de meeste woningen ook een auto op het eigen erf gezet worden. De achtergelegen speelweide, vrijwel omringd door vaarwater wordt eigendom van alle hofeigenaren samen.

De keuken wordt casco opgeleverd en de begane grond wordt standaard van vloerverwarming voorzien. Aantallen slaapkamers worden niet genoemd: het staat de koper vrij de woning bijvoorbeeld levensloopbestendig in te laten richten met een slaap- en badkamer op de begane grond. Of er kan gekozen worden voor een werkkamer op de verdieping, met uitzicht op het veenweidegebied. Er zijn in totaal drie woonlagen. De woningen staan op de plek waar eerder het bedrijf Eydenberg gevestigd was.

De oude situatie.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen