112

Mishandeld, beroofd en fiets gestolen op de koop toe

Foto: Google Street View

Een 27-jarige man is gisteren even voor middernacht door drie personen mishandeld en beroofd op de Houtveldweg in Zaandam. Hij raakte daarbij gewond en moest voor controle naar het ziekenhuis.

De man fietste rond 23:50 uur ter hoogte van Ballorig toen hij uit het niets door drie personen in zwarte kleding en met capuchons op van zijn fiets werd getrokken. Het trio eiste zijn spullen op en mishandelden het slachtoffer. Daarna renden ze in onbekende richting weg. Het gewonde slachtoffer liet zijn fiets achter en sloeg op de vlucht. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de drie daders, maar hen niet gevonden. De fiets van het slachtoffer, een blauwe herenfiets met bruine handvaten van het merk Gazelle, was verdwenen van de plek van het geweld toen de politie arriveerde.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u rond 23:50 uur de beroving op de Houtveldweg gezien, heeft u verdwenen fiets gezien of heeft u anderszins informatie over deze straatroof of de daders, neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900 – 8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Reacties