112

Okergele tas buitgemaakt bij straatroof op de Westzijde

Foto: Politie Zaanstreek

Een 31-jarige vrouw is zondagavond omstreeks 23:00 uur beroofd van haar tas op de Westzijde in Zaandam. Die werd van haar schouder gerukt toen ze op de fiets werd ingehaald door een fietsende man.

De vrouw reed vanuit het centrum richting Koog aan de Zaan en had haar okergele tas omgehangen. De dader fietste harder dan het slachtoffer weg via de Prins Bernhardbrug naar het gelijknamige plein. Het gaat om een blanke man van 40 à 45 jaar oud, met een normaal postuur, een lang en smal gezicht, kaal of zeer kort haar en gekleed in een donkergroene jas tot over de heupen.

Meisje met koptelefoon

De politie roept getuigen op om zich te melden via het telefoonnummer 0900 – 8844, met name het meisje met de koptelefoon die de aangeefster op dat moment heeft gesproken. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken is dan hoort de polite dat ook graag. Dat kan anoniem via het nummer 0800 – 7000. De politie ontvangt ook graag eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit dit formulier, onder vermelding van het zaaknummer 2020 191 518.

Reacties