ZKC’31 krijgt 5000 euro van VriendenLoterij

Foto: Pixabay / Rudy en Peter Skitterians

Korfbalvereniging ZKC’31 uit Zaandam is door de Vrienden Loterij benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5000 euro. De vereniging gaat het geld gebruiken om de verouderde toiletten in het clubhuis te vervangen.

Voorzitter Erwin Boutsma van ZKC’31 vindt het nieuws ‘fantastisch’. Het geld komt bovendien op het juiste moment: ‘We zijn bezig met het moderniseren van ons sportcomplex. Dankzij deze bijdrage kunnen we de zeer verouderde toiletten in ons clubhuis ook renoveren.’ Eerder viel ook de Kooger Football Club al in de prijzen.

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de loterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot Clubs van de Week. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5000 euro voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 hier aanmelden.

v

Reacties