Grootste freerunning gym van het land in Zaandam

Foto: Google Street View

Munki Motion opent op 15 augustus in de Paltrokstraat in Zaandam de grootste freerunning gym van ons land. De Munki Academy Zaandam is de derde freerunning gym van het bedrijf, na die in Haarlem en Velserbroek.

Het Munki Motion team bestaat uit professionele free runners met ruim tien jaar ervaring, onder wie de Nederlands Kampioen Freerunning 2018 Joachim Dinkelman en de winnaar van de Airwipp Youth 2017 (waarvan hieronder een video te zien is). De Munki Academy Zaandam beschikt over een parcours met met obstakels, stangen, schuine muren en een foampit waar mensen terechtkunnen voor lessen, kinderfeestjes en workshops, maar ook de mogelijkheid hebben om vrij te trainen.

\De gym wordt gevestigd in de voormalige kap- en beautysalon Emrah Party, die werd gebouwd voor feesten en partijen en daarom de juiste afmetingen heeft. Op zondag 16 augustus zijn er gratis proeflessen om 10:00, 12:00 en 14:00 uur voor een kennismaking met de sport. Aanmelden kan hier. De lessen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf vijf jaar, maar ook tieners en volwassenen kunnen zich inschrijven. 

 

Reacties