Elke woensdag deze zomer gratis voetbalclinics bij ZVV

Foto: Pixabay / Michal Jarmoluk

Omdat het geen normale zomer wordt en de wereld voor veel kinderen en jongeren de laatste maanden al op z’n kop heeft gestaan nodigt Voetbalvereniging Zaandijk ze allemaal uit om gratis voetbalclinics te komen volgen.

 

 

 

 

 

Gelukkig werd door alle veiligheidsmaatregelen de coronapandemie in Nederland onder controle gebracht en konden scholen weer opengaan en mochten er ook weer buitensporten worden beoefend. Nu de zomervakantie in aantocht is zou ook voor de sportclubs normaal gesproken de zomerstop beginnen. ‘Maar het is niet normaal! Het virus is nog niet weg en de crisis zal nog een lange nasleep krijgen,’ schrijft VVZ. ‘Als club vinden wij dat wij daarin een maatschappelijke taak hebben,’ en die wordt opgevuld met de clinics.

Twee groepen

Er wordt gewerkt met twee groepen: kinderen van vijf tot en met twaalf jaar van 18:00 tot 19:30 uur en kinderen van dertien tot en met achttien jaar van 20:00 tot 21:30 uur. De clinics worden in de zomervakantie elke woensdagavond gegeven op Sportpark Schanszicht aan de Diederik Sonoyweg 20 (tegenover de Zaanse Schans). Deelnemers kunnen zich hier aanmelden of hun ouders dat laten doen.

 

Reacties