Gezamenlijke training luidt jubileumjaar The Setfighters in

Foto: The Setfighters

Volleybalvereniging The Setfighters trapt op maandag 26 augustus het nieuwe seizoen en jubileumjaar af met een gezamenlijke training van alle leden. Ook niet-leden zijn vanaf 20:00 uur van harte welkom in sporthal De Tref in Zaandam om deze avond mee te trainen.

Niet alleen wordt de 26e het nieuwe volleybalseizoen geopend, maar wordt ook een reeks speciale activiteiten ingeluid die dit jaar georganiseerd worden om het 65-jarig bestaan van The Setfighters luister bij te zetten. De vereniging heeft dames- en herenteams op tweede en derde klasse niveau. Gezelligheid en plezier in het spelletje staan voorop. Zowel geoefende als beginnende volleyballers zijn welkom om een keer mee te trainen en te ervaren wat volleybal inhoudt en hoe leuk het spel is. Er kan drie keer gratis meegetraind worden om erachter te komen of het iets voor u is.

Meer informatie, zoals de trainingstijden van de teams en wedstrijdinformatie, is te vinden op www.setfighters.nl. Wie wil meedoen op 26 augustus en (nog) geen lid is wordt verzocht om zich via een e-mail naar [email protected] aan te melden.

Reacties