Recordaantal deelnemers Wintertoernooi Hercules Zaandam

Foto: PxHere

Voetbalvereniging Hercules Zaandam houdt zaterdag 12 en zondag 13 januari de derde editie van het Wintertoernooi met een recordaantal van 80 teams uit verschillende leeftijdscategorie├źn. Die zullen op sportcomplex De Kuil strijden om de titel Winterkampioen.

Dit jaar wordt het toernooi gehouden voor de lichtingen O8, O9, O10 en O1. Van iedere leeftijdscategorie zijn 20 sterke teams uitgenodigd. Er wordt gespeeld in vier poules van elk vijf teams, waarna de finales worden gespeeld met als inzet een podiumplek. Het deelnemersveld is gevuld met ploegen spelend in de hoogste divisies, met uitzondering van enkele ploegen uit de 1e klasse.

Naast de teams van SC Hercules Zaandam zijn onder meer aanwezig KFC, Zaanlandia, Fortuna Wormerveer, VV Assendelft, Sporting Krommenie, HTC Zwolle, Purmersteijn, VV SDZ, KFC, Alliance ’22, Buitenveldert, Chaara Football Academy, Pancratius, Always Forward, AV De Dijk en Odin ’59.

Het programmaboekje is te downloaden op www.hercules-zaandam.nl of via onderstaande links:

Hercules belooft een goed verwarmde kantine, lekkere koffie en spannende wedstrijden. Kom de ruim 800 enthousiaste deelnemers aanmoedigen op De Kuil aan het Kuilpad 1F in Zaandam. Hercules hoopt op een massale opkomst.

Reacties

0