The Setfighters kiest Spieren voor Spieren als begunstigde novembertoernooi

Foto: The Setfighters

De Zaanse volleybalvereniging The Setfighters houdt op zondag 18 november een volleybaltoernooi in sporthal Zaanlands-West in Zaandam om geld op te halen voor de Stichting Spieren voor Spieren.

De toernooicommissie van The Setfighters kiest elk jaar een ander goed doel en ditmaal is besloten om de hele opbrengst te doneren aan de stichting die geld inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Poules op gelijke sterkte ingedeeld

Inschrijven kan met een vriendenclub, familie, buurt, school, bedrijf, gezin of vereniging. De poules worden zoveel mogelijk op gelijke sterkte ingedeeld, van recreatief tot het viveau 1e klasse. Er wordt gespeeld op vier indoorvolleybalvelden.

Tijdens en na het toernooi is het gezellig vertoeven aan de bar, zo belooft The Setfighters. Wie ook een steentje wil bijdragen aan het goede doel door zelf een sportieve en leuke dag te hebben kan zich hier aanmelden. De kosten bedragen 60 euro per team en de inschrijving sluit op 10 november.


'

Reacties

article
22337
Opbrengst van volleybaltoernooi voor het goede doel naar Spieren voor Spieren
De Zaanse volleybalvereniging The Setfighters houdt op zondag 18 november een volleybaltoernooi in sporthal Zaanlands-West
https://zaanstad.nieuws.nl/sport/22337/the-setfighters-kiest-spieren-spieren-als-begunstigde-novembertoernooi/
2018-10-18T11:55:10+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2018/10/18114826/setfighters.jpg
Sport