Inschrijving alle evenementen Dam tot Dam geopend

Foto: Gemeente Zaanstad

De 37ste editie van de Dam tot Damloop staat in september op de agenda en de algemene inschrijving is vandaag geopend. De afgelopen twee weken konden leden van organisator Le Champion, businessteams en goede doelen zich al inschrijven.

Op zaterdag 16 en zondag 17 september kunnen 65.000 hardlopers meedoen aan de Damloop by night en/of de Dam tot Damloop, hét hardloopfeest van Nederland. Naast de tien Engelse Mijl (16,1 kilometer, de traditionele afstand tussen Amsterdam en Zaandam) staat ook de Damloop by night van vijf Engelse Mijl weer op het programma. Op zondag komen bij de Mini Dam tot Damlopen in Zaandam en Amsterdam Noord nog zo’n 3500 kinderen in actie. Voor deze evenementen is de inschrijving ook vandaag geopend.

De Dam tot Damloop is met ruim 2500 businessteams ook de grootste bedrijvenloop ter wereld. Samen met collega’s, klanten of relaties meedoen aan het loopspektakel is een onvergetelijke ervaring. Met een businesspakket profiteren bedrijven bovendien van exclusieve voordelen, zoals een gunstige startpositie en toegang tot speciale businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park. Al meer dan 1000 businessteams staan inmiddels ingeschreven.

Wandelen en fietsen

Naast de Dam tot Damloop is er op 16 september de Dam tot Dam Wandeltocht met 14.000 deelnemers en op zondag 17 september de Dam tot Dam FietsClassic met 6000 deelnemers. Inschrijven voor deze evenementen is mogelijk op www.damtotdamwandeltocht.nl en www.damtotdamfietsclassic.nl.

Reacties

Cookieinstellingen