Contracten TBP Bouw, Floris en Saen Makelaars met Fortuna

Foto: Google / Justyna Ambrosiewicz

De bedrijven TBP Bouw, de Floris Groep en Saen Makelaars hebben gisteren getekend voor een (nieuwe) sponsordeal met Fortuna Wormerveer.  De naam TBP Bouw siert al jaren de shirts van de voetbalvereniging.

Het bouwbedrijf startte ooit als sponsor vanuit hun vestiging aan het Zuideinde, maar is enorm gegroeid en aan de Vaartdijk in Wormerveer is onlangs een nieuw gebouw neergezet. ‘Naamsbekendheid is in onze branche enorm belangrijk,’ legt eigenaar René Plugge uit. ‘Al zijn we maar twee dagen bezig, dat naambord moet er hangen. We richten ons op de driehoek ’t Gooi, Amsterdam en Zaanstreek. En inderdaad concentreren we ons weer wat meer op de eigen streek.’ En zo werkt dat met een sponsorschap ook.

Gunfactor

De Floris Groep is vertegenwoordigd op tal van borden op de sportcomplexen van clubs die op steun van het bedrijf kunnen rekenen. ‘Het is ook iets van gunnen. Onze medewerkers zijn bij de clubs betrokken en dat schept een band. En hoewel we oorspronkelijk uit Wormer komen zetelen we al weer een flinke periode aan Vlasblomweg 24 in Wormerveer. En dan mag Fortuna niet ontbreken op ons lijstje,’ aldus Bob Floris.

Persoonlijke binding

Saen Makelaars is ook een ‘logische’ geldschieter. ‘We komen hier vandaan. Geboren en getogen Zaankanters,’ zegt directeur Hans de Groot. ‘We zijn stevig geworteld met drie vestigingen in één gebied. Wij kennen de streek als onze broekzak, weten hoe een koe een haas vangt.’ Voor De Groot is het van belang dat er een persoonlijke binding is met een club. ‘Dat is zelfs een vereiste. Zo is onze collega Anniek Verhoog samen met haar man Sander nauw bij Fortuna betrokken.’

Reacties

Cookieinstellingen