Meiden gezocht voor talententeam Futsal Club Zaanstreek

Foto: FCZ

Voetballende meiden van zestien tot en met 23 jaar in of rondom de Zaanstreek kunnen nu terecht in een talententeam bij de Futsal Club Zaanstreek, dat zal gaan uitkomen in de Hoofdklasse regio Zaanstreek. Vorige week was de eerste avond van een sessie van vier waar al zeven gegadigden aanwezig waren.

Voor dit team is FCZ op zoek naar nog een aantal speelsters die het leuk vinden om in de zaal te voetballen. Voetbalsters die ook dynamiek, techniek en behendigheid in de kleine ruimtes willen doorontwikkelen én hun eigen skills willen toepassen worden opgeroepen om zich aan te sluiten. De zaalvoetbalvereniging start in januari met het nieuwe team.

Meer bijeenkomsten

Tot de winterstop worden er om de week op dinsdag van 20:00 tot 21:00 uur kennismakings- en open trainingsavond gehouden aan het Kuilpad 1f in Zaandam. Plaats van handeling is de Piet Maashal, naast de kleedkamers van voetbalvereniging  Hercules Zaandam. De data zijn 29 november en 8 en 22 december.  Aanmelden of vragen stellen kan via [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen