Coop Wormerveer heropent als Plus op 25 mei

De verbouwing in Wormerveer is nog in volle gang.
De verbouwing in Wormerveer is nog in volle gang.
Foto: Wikimedia / M.M. Minderhoud

De voormalige Coop-supermarkt aan de Krommenieërweg heropent op woensdag 25 mei met een nieuwe naam op de gevel: Plus Wormerveer. Tijdens de feestelijke opening om 09:00 uur staat er voor iedereen een kopje koffie klaar en de eerste 200 klanten krijgen daar een gratis taartje bij. Mensen die de opening bezoeken maken bovendien kans op één minuut gratis winkelen.

De geheel vernieuwde winkel biedt een ruim assortiment met veel aandacht voor dagverse, biologische en lokale producten. De vertrouwde gezichten van het personeel zijn nog steeds aanwezig. Sinds begin dit jaar zijn de ketens Coop en Plus gefuseerd en een gevolg daarvan is dat de eerste naam uit het straatbeeld verdwijnt. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop-oranje wordt Plus-groen. De Wormerveerse supermarkt is volledig vernieuwd, maar ‘daarmee verdwijnt het goede van de vertrouwde Coop-winkel niet,’ belooft de nieuwe eigenaar.

Ruimer en efficiënter

Supermarktmanager Taco Schoordijk heeft er alle vertrouwen in: ‘Het is een nieuw jasje, maar met de bekende gezichten en kwaliteit die onze klanten van de Coop-supermarkt gewend zijn. Bij ons draait alles nog steeds om service, tevreden klanten en gastvrijheid. Het goede van vroeger combineren we met deze nieuwe winkel. Zoals een ruimer versassortiment en verse kant-en-klaarmaaltijden en salades. Ook oogt de nieuwe winkel groter. Door de nieuwe, efficiëntere indeling ontstaat er namelijk meer ruimte,’ zegt hij.

Scannen of naar de kassa

Plus legt de focus op vers, maar heeft daarnaast een ruim Fairtrade-assortiment en de populaire laagblijvers: alledaagse producten die elke dag laag geprijsd zijn, te herkennen aan een paars logo. Klanten kunnen hun boodschappen ook online bestellen, via plus.nl. Er is keuze uit twee smaken: de boodschappen thuis laten bezorgen of in de winkel ophalen. Op het Scan & Go-plein kunnen klanten desgewenst zelf hun boodschappen scannen en afrekenen. Voor wie graag een praatje maakt, zitten kassamedewerkers klaar.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen