Hotel Wonderland moet voorlopig de deuren sluiten

Foto: Hotel Wonderland

De initiatiefnemers van Hotel Wonderland op het Hembrugterrein zijn ’tot hun grote verdriet genoodzaakt om alle voorstellingen voor onbepaalde tijd stil te leggen’.  ‘Ondanks fantastische reviews, lovende recensies in bijna alle landelijke kranten en een show die staat als een huis’ zitten de marktomstandigheden tegen.

De na-effecten van corona en de ongunstige timing van de heropening na zes maanden sluiting blijken zo heftig te zijn dat het ook voor de nabije toekomst niet reëel lijkt om genoeg kaarten te verkopen, zo meldt de website van Hotel Wonderland. Op 1 maart gingen de deuren op van het immersive theater weer open en blaakten Raymond Klompsma, Michel Groenenstijn en Tristan Hupe-Guimarães van zelfvertrouwen, en zij hebben nog steeds vertrouwen in hun project: ‘We zijn op dit moment in gesprek met alle betrokkenen om te komen tot een goede oplossing. Onderdeel daarvan is een groot steunpakket van de overheid.’

Al verkochte kaarten

Het  is de bedoeling om iedereen die al een kaartje gekocht heeft te compenseren. Daarover wordt zo snel mogelijk per e-mail gecommuniceerd, maar het lukt noet op stel en sprong. ‘Ondanks de enorme rollercoaster waarin we nu zitten, proberen we zo open en transparant mogelijk te communiceren. Onderdeel daarvan is een FAQ waarin we de meest gestelde vragen die we krijgen beantwoorden.’ Naast teleurstelling, boosheid en verdriet is er ook gedrevenheid en strijdlust om van Hotel Wonderland een succes te maken, ‘op welke manier dan ook’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen