Taco Mundo zoekt ondernemer voor filiaal in Zaandam

Foto: Google / Taco Mundo Amsterdam Noord

Taco Mundo zoekt een een ondernemer voor een nieuw te openen filiaal in Zaandam. De landelijke formule van Mexicaanse bezorgrestaurants bestaat inmiddels 20 jaar en is met haar 36 winkels marktleider in het Mexicaanse segment van maaltijdbezorging.

Vanwege de sterke vraag onder meer tacos, burritos, quesadillas, enchiladas en nachos heeft Taco Muno de doelstelling om het aantal winkels landelijk binnen drie jaar te verdubbelen naar 60 vestigingen. Het werken met verse ingrediënten staat centraal bij de keten en ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel: verpakkingen zijn recyclebaar en de bezorging wordt uitgevoerd met elektrisch vervoer. Een derde van de omzet wordt gegenereerd met vegetarische gerechten.

Enorm potentieel

‘Met bijna 80.000 inwoners biedt Zaandam een enorm potentieel. Daarom zijn wij op zoek naar een ondernemer die de Mexicaanse keuken in Zaandam gaat introduceren én populair gaat maken met een focus op bezorging aan huis,’ luidt de wervende tekst voor een nieuwe franchisenemer op de site van De Nationale Franchisegids. ‘Franchisen bij Taco Mundo is écht ondernemen en biedt veel voordelen. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en app met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching.’

Zelf 50.000 euro inbrengen

De franchisenemer dient zelf 50.000 euro in de zaak te steken; de investering die nodig is voor een nieuwe Taco Mundo bedraagt gemiddeld 170.000 euro exclusief BTW. Taco Mundo hanteert een praktisch stappenplan voor de realisatie van een winkel en biedt per stap ondersteuning aan aan de kandidaat franchisenemer. De doorlooptijd tussen de eerste kennismaking en de opening van de zaak bedraagt gemiddeld zes maanden.

Reacties

Cookieinstellingen