Vanaf 21 maart werk aan wegen Westerspoor

Foto: Flickr / Geert van Duinen

BAM begint binnenkort met werkzaamheden aan het riool en de bestrating op de Ronde Tocht, Grote Tocht, Zijtocht, Dwarstocht en Cornelis Bruijnzeelweg in Zaandam. Deze straten kampen met een verzakt riool en de bestrating is op verschillende plekken in slechte staat. Het riool wordt vervangen en de openbare ruimte heringericht.

De werkzaamheden op bedrijventerrein Westerspoor bestaan in elk van de negen fases hoofdzakelijk uit het verwijderen en aanbrengen van riolering, groeiplaatsverbetering, het aanbrengen van plantvakken, het vernieuwen van de openbare verlichting en het verwijderen en aanbrengen van verharding. De asfaltwerkzaamheden worden gebundeld en uitgevoerd  het einde van fase twee. Het werkt gaat op 21 maart van start en verwacht wordt rond 1 november klaar te zijn.

 

Het uitgangspunt is dat tijdens de werkzaamheden de bedrijven toegankelijk blijven voor zowel gemotoriseerd verkeer als fietsers als voetgangers. Tijdens de rioolwerkzaamheden is dit echter niet altijd te garanderen. Daarnaast is tijdens de asfaltwerkzaamheden de weg een weekend lang niet te gebruiken door gemotoriseerd verkeer. Belangrijk is dat nood- en hulpdiensten altijd wel bij de bedrijven kunnen komen. Tijdens de werkzaamheden worden enkele parkeervakken onttrokken aan de openbare ruimte, waarbij het verzoek is om auto’s buiten het werkgebied te parkeren.

Morgen begint om 20:00 uur een online informatieavond over de werkzaamheden, vooral gericht op de eerste twee fases. Aanmelden daarvoor kan via een e-mail aan [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen