DekaMarkt Wormerveer de beste van het land

Foto: Google Street View

De DekaMarkt Wormerveer is uitgeroepen tot de beste supermarkt van de keten na een interne winkelwedstrijd waaraan alle filialen meededen, meldt de Levensmiddelenkrant. Het is een enorme opsteker voor de winkel die maandenlang gesloten was na het instorten van een deel van de parkeergarage.

De directeuren Ralf Simons en Dirk Kat van de keten reisden gisteren af naar Wormerveerm om supermarktmanager Ben Zwirs en zijn team te feliciteren. In de eerste rondes werden de alle filialen beoordeeld op de thema’s als processen, hygiëne, kwaliteit en commercialiteit. In de finale werden de beste winkels getoetst op klantgerichtheid, de kracht van het team en het commerciële winkelbeeld. Gelukkig kwamen ze niet vandaag…

Beste buurtsuper in IJmuiden

Een DekaMarkt in IJmuiden kwam daaruit naar voren als de beste buurtsuper en een vestiging in Eerbeek als de beste supermarkt. Wormerveer pakte de eerste eerste plaats in de categorie grote supermarkt én de titel Beste Dekamarkt van Nederland. ‘Ik vind dat je de beste DekaMarkt moet wíllen zijn. Niet zo zeer voor de eer en de titel, maar voor onze klanten,’ reageerde Zwirs in de Levensmiddelenkrant.

 

Reacties