Forbo en K’ook! maken kans op Ondernemingsprijs

De fysieke winkel van K'ook! in Wormerveer.
Foto: Google Street View

Het kleine K’ook! en het grote Forbo Flooring zijn doorgedrongen tot de finale van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2021. De bedrijven zijn gevestigd in Wormerveer en in Assendelft.

K’ook! is naast een webshop een geliefde fysieke kookwinkel aan de Zaanweg in Wormerveer. Op ruim 160 vierkante meter vinden klanten daar een uitgebreide collectie producten van een verscheidenheid aan merken. Daarnaast beschikt K’ook! over een enorme collectie van meer dan 200 kookboeken en staan er meer dan tien vaten olijfolie en azijn in de winkel om uit te tappen.

Meest duurzame bedrijf

Forbo Flooring behoeft uiteraard geen introductie meer en de fabrikant van linoleum en marmoleum werd vorig jaar door het publiek nog uitgeroepen tot de meest duurzame onderneming van ons land. In totaal 33 finalisten strijden 20 mei om de titel Beste Onderneming van Noord-Holland 2021 in de categorieën Grootbedrijf, MKB Midden, MKB Klein en De Belofte. De laatste categorie is nieuw en telt drie kanshebbers, uit De Rijp, Spanbroek en Hilversum. Alle kanshebbers vindt u hier.

Reacties