Toeschouwers welkom bij Formule 1 op 15 november in Turkije

De twee gladiatoren van de Formule 1: Max Verstappen en Lewis Hamilton.
Foto: Wikimedia / Morio

ADVERTORIAL De Formule 1 race in Turkije is op 15 november dit jaar toch live te zien en te volgen als toeschouwer. De organisatie van de Grand Prix van Turkije mikt met deze bijzondere race op 100.000 toeschouwers. Het is waarschijnlijk de eerste race van dit seizoen waar toeschouwers worden toegelaten.

Voor één keer komt de Turkse Grand Prix terug in Turkije, en wel in Istanbul. In totaal heeft de organisatie van de F1 voor dit seizoen zeventien races kunnen samenstellen, inclusief die in Turkije. Als F1-fan mag u deze race niet missen, want vooralsnog is het de bedoeling om toeschouwers toe te laten. Boek daarom nu uw vakantie naar Istanbul. Kijk de spannende Formule 1 race waar Max Verstappen een grote kans heeft om te winnen. En geniet ook nog een aantal dagen van de prachtige metropool, de Turkse gastvrijheid en de heerlijke Turkse delicatessen.

Oranje zone in Istanbul?

Istanbul Park is een uitgestrekt circuit, wat de organisatie de mogelijkheid geeft om toeschouwers toe te laten bij dit evenement. Er wordt nu gesproken over 100.000 toeschouwers die welkom zijn tijdens de race, de kwalificatie en de vrije trainingen. Wie weet zien we dit jaar een Oranje zone in Istanbul?

Mocht de situatie rondom het coronavirus verslechteren, dan gaat de Formule 1 in Turkije wel door, maar dan zonder toeschouwers. Uiteraard moeten de toeschouwers die zo gelukkig zijn om een entreekaart te bemachtigen wel alle geldende hygiënemaatregelen in acht nemen. Voor slechts 10,20 euro (90 Turkse lira) heeft u een weekendticket te pakken voor Formule 1  in Turkije. Daarmee hebt u toegang tot de training op vrijdag, de kwalificatie op zaterdag en de race op zondag. Of kies voor een dagkaart van 3,40 euro (30 Turkse lira). De race is op zondag 15 november 2020.

Goed onderhouden circuit

De laatste F1 race die plaatsvond op het circuit Istanbul Otodrom was negen jaar geleden, in 2011. Het circuit is altijd bijgehouden, dus het ligt er mooi bij en is klaar om de Formule 1 teams te ontvangen. De grote namen en kanshebbers zoals Max Verstappen (Red Bull Racing) en Lewis Hamilton (Mercedes) kijken nu al uit naar een gevecht op het Turkse circuit. Eindelijk kunnen de Formule 1 fans weer naar een race! Het wordt waarschijnlijk de enige race van het seizoen waar publiek bij mag zijn.

Super voordelige trip

Als die-hard F1-fan wilt u dit echt niet missen. Een goedkope reis naar Turkije en een super voordelig weekendticket om Max Verstappen misschien wel wereldkampioen te zien worden! Red Bull Racing heeft de afgelopen races laten zien dat het team Mercedes stukje bij beetje nadert. Het wereldkampioenschap wordt nog spannend, want Max Verstappen staat tweede met slechts 47 punten achterstand op Hamilton. Als de regerend wereldkampioen één keer uitvalt staan ze praktisch gelijk.

De Turkse Formule 1 baan is zeer geschikt voor de Red Bull bolides om er met de volle winst vandoor te gaan. U wilt dit niet missen!
Boek nu uw vliegticket en geniet als toeschouwer van de op één na laatste race van het Formule 1 seizoen.

Triptime staat voor u klaar

Goedkope vliegtickets naar Istanbul of een ticket naar Turkije boekt u bij de vertrouwde reisspecialist van Turkije Triptime. Maak van deze trip een leuke vakantie in Istanbul en ga live uit uw dak bij Formule 1 GP Turkije 2020.

 

Reacties