Online woonwinkel Flinders opent nieuw mega magazijn

De fysieke winkel op het Hembrugterrein in Zaandam.
De fysieke winkel op het Hembrugterrein in Zaandam.
Foto: Google Street View

Online woonwinkel Flinders heeft een nieuw magazijn van ruim 14.000 vierkante meter aan de Amsterdamse Casablancaweg in gebruik genomen om de groei te kunnen bijbenen. Ondanks de coronacrisis groeide de omzet van het bedrijf met een fysieke vestiging op het Hembrugterrein in de eerste helft van dit jaar met 23 procent, meldt Emerce.

De webverkopen groeiden met 35 procent het hardst, maar ook de winkel van 2000 vierkante meter aan de Affuitenhal en de interieurprojecten zitten in de lift. Desondanks vroeg het bedrijf eerder dit jaar coronacompensatie aan om de salarissen te kunnen blijven doorbetalen en werd via de eerste trance van de NOW-regeling 134.292 euro ontvangen. Binnenkort wordt in het nieuwe magazijn een dozenmachine voor verpakkingen op maat geïnstalleerd, waarmee Flinders meubels en lampen in een unieke doos op maat duurzaam kan verzenden.

In de online woonwinkel zijn ruim 36.000 meubels, lampen en woonaccessoires te vinden van meer dan 150 designmerken. Op het Hembrugterrein zijn daarnaast ook vloeren, verf en raamdecoratie te vinden, dankzij een samenwerking met Decorette. Flinders werd in 2018 uitgeroepen tot Logistieke Webshop van het Jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen