Groeiend Flinders naar grotere opslag om ambities waar te maken

Foto: Google Street View

Flinders gaat een circa 14.000 vierkante meter groot pakhuis huren aan de Casablancaweg 8-10 in Amsterdam om de groeiambities te kunnen waarmaken. Eerder was nog sprake van een uitbreiding in Zaandam. De woonwinkel is voornamelijk online een gigant, maar heeft ook een fysieke vestiging op het Hembrugterrein in Zaandam, een designstudio in Gent en een café in Groningen.

Vorig jaar werd het bedrijf met momenteel 106 medewerkers verkozen tot Logistieke Webshop van het Jaar. Het afgelopen jaar is de woonwinkel waar consumenten en bedrijven meer dan 36.000 designproducten kunnen vinden flink gegroeid en Flinders wil dat momentum vasthouden. Het bedrijf beschikt naar eigen zeggen over de grootste voorraad designmeubels van de Benelux. Tot de toekomstplannen behoort ook nog de ontwikkeling van een eigen label.

Atlaspark

Vanuit het nieuwe distributiecentrum worden vanaf volgend voorjaar klanten uit Nederland, België en Duitsland bediend. De nieuwe opslagruimte maakt deel uit van het circa 107.000 vierkante meter omvattende grootschalige distributiecentrum Atlaspark. De ruimte wordt nu nog gehuurd door Logwise Amsterdam, dat begin 2020 gaat verhuizen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen