Groei van Flinders nu ook beloond met award: Logistieke Webshop van het Jaar

Affuitenhal 10 is het adres van de Zaandamse winkel van Flinders.
Affuitenhal 10 is het adres van de Zaandamse winkel van Flinders.
Foto: Google Street View

Woonwebshop voor designproducten en accessoires Flinders, met ook een fysieke vestiging op het Hembrugterrein in Zaandam, is uitgeroepen tot Logistieke Webshop van het Jaar 2018. Bij de verziezing volgde het bedrijf schoenenleverancier Omoda op en versloeg het medefinalist KPN.

Flinders heeft het logistieke proces echt in de vingers en dat heeft er volgens juryvoorzitter Egbert Guis voor gezorgd dat de retailer de laatste jaren ‘een behoorlijke groei’ heeft doorgemaakt. Eerder dit jaar kwam naar buiten dat Flinders het distributiecentrum in Zaandam met een kwart gaat uitbreiden om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen.

De ontving de award in de Beurs van Berlage in Amsterdam. ‘Als deze groei zich doorzet, zal het wel een uitdaging worden om dezelfde kwaliteit te blijven bieden rondom het afleverproces. Maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat Flinders dat gaat lukken, omdat het bedrijf met een adaptieve groeistrategie continu schakelt op de ontwikkelingen in de markt. Dit zorgt ervoor dat in de complexe logistiek van de meubelfulfilment alles blijft ‘rijmen’,’ aldus Guis.

Twee cafés

Naast webwinkels in Nederland, België en Duitsland en de winkel in Zaandam heeft Flinders twee cafés in Hilversum en Groningen. Zeven dagen per week wordt het assortiment uit eigen voorraad geleverd aan de klanten in de drie landen.

De verkiezing Logistieke Webshop van het Jaar is een initiatief van DeliveryMatch, Clear Focus Group, Events Development en Webshop Keurmerk.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen