Samenwerking met Uber Eats van start: KFC nu in Zaandam aan huis

Het restaurant aan de Stormhoek in Zaandam.
Foto: Google Street View

KFC is in Zaandam de samenwerking aangegaan met bezorgplatform Uber Eats en breidt daarmee de bezorgservice flink uit. Vanaf nu kunnen klanten via de app van Uber Eats hun favoriete KFC-producten bestellen en thuis laten bezorgen. De samenwerking met Uber Eats is versneld opgestart omdat de vraag naar contactloze bezorging flink is toegenomen.

‘Delivery vormt een steeds belangrijker onderdeel van onze groeistrategie. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus zitten veel meer mensen thuis en hebben wij de vraag naar goede bezorging flink zien toenemen. We zijn dan ook erg blij dat wij samen met Uber Eats ons bezorggebied versneld hebben kunnen uitbreiden en mensen daardoor op een makkelijke, snelle en contactloze manier kunnen laten genieten van onze producten,’ zegt de baas van Kentucky Fried Chicken Noord-Europa Benjamin Lauritz in een persbericht. De bezorging strekt zich voorlopig alleen uit tot Zaandam en niet tot de overige kernen van Zaanstad.

Eén druk op de knop

Aukeline Tolman van Uber Eats Nederland voegt daaraan toe dat de uitbreiding van de bezorgservice in Zaandam het restaurantgevoel bij nog meer mensen thuis moet brengen. ‘KFC is wereldwijd een van de populairste restaurants en daarom zijn we blij dat je nu ook in Zaandam met één druk op de knop je favoriete KFC-maaltijd kunt laten bezorgen.’ KFC Nederland telt meer dan 75 restaurants waar iedere dag de kip vers wordt bereid naar het originele recept uit 1939 van oprichter kolonel Harland Sanders.

Reacties