Nieuw franchiseconcept WOK& combineert gezonde en snelle maaltijd

Foto: Pixabay

Mie Like Franchise BV lanceert op 7 september in Oostzaan de nieuwe Aziatische fastserviceformule WOK&. Het franchiseconcept is gebaseerd op ‘natuurlijke Aziatische producten met eerlijkheid, bevlogenheid en maatschappelijke betrokkenheid’ als kernwaarden.

Oprichters Wim Markwat en Boris van Leeuwen combineren bij WOK& de snelheid van fastservice met de behoefte van jongeren aan gezonde voeding. Binnen twee minuten bereidt het team van de WOK& stores een maaltijd voor de ogen van de klant. Daarbij ligt de focus op duurzaamheid, het vermijden van E-nummers en het beperken van het gebruik van suikers en zout.

De combinatie van gezonde voeding en een snelle service is het visitekaartje van WOK&. Het assortiment bestaat uit zo’n componenten. Wokgerechten met noodles, rijst en salades zijn te bereiden in combinatie met vis en vlees, maar ook vegetarisch en met veel groenten.

Zaanstad

De officiële lancering van WOK& is een presentatie voor onder meer potentiële franchisenemers. De eerste WOK& stores openen in onder andere Rotterdam en Nijmegen. Bovendien hebben veel geïnteresseerde franchisenemers zich al gemeld en er zijn meerdere potentiële locaties in beeld. Zaanstad wordt nog niet expliciet genoemd, terwijl daar met name buiten Zaandam wel plek voor lijkt.

De wijze waarop Mie Like Franchise BV met de franchisenemers omgaat, is vernieuwend. WOK& voldoet aan de nieuwe, niet-verbindende Nederlandse Franchise Code. Boris van Leeuwen: ‘Als franchisegever zijn we ons bewust van onze zorgplicht. Het model zien we als een partnerschap in plaats van een groeimodel. Op een dergelijke manier samenwerken maakt iedereen sterker.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen