Adverteren juist nu van groot belang voor uw bedrijf

Foto: Creative Commons Zero CC0

Het nieuws rondom het coronavirus trekt veel lezers op nieuwssites. Dat merken we ook op onze website en op de sociale media van Zaanstad.nieuws.nl. Daarnaast houden we oog voor alle andere aspecten van het leven in Zaanstad, en proberen we onze lezers af en toe op te fleuren.

Onderzoekers zien het bereik van met name lokale nieuwssites duidelijk toenemen sinds donderdag 27 februari. Zo kende Zaanstad.nieuws.nl de afgelopen weken een recorddrukte met 709.214 pageviews in de maand maart. Ook als deze crisis voorbij is en het leven weer – langzamerhand – op gang zal komen blijven wij doen wat we al ruim drie jaar doen: onze lezers op de hoogte houden van zowel kleine wetenswaardigheden als de grote beslissingen die in Zaanstad worden genomen op het gebied van zaken als wonen, werk, sociale zekerheid en ondernemen. We weten nog geen van allen hoe die nieuwe wereld eruit zal zien. Maar het zal niet zijn zoals we gewend waren en wij voorzien dat de honger naar wat er lokaal speelt onverminderd groot zal blijven. 

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten? Dan is dit het moment. Zorg ervoor dat uw bedrijf in beeld blijft tijdens deze periode, om bij consumenten onder de aandacht te blijven. Nu adverteren betekent ná de crisis een voorsprong op uw concurrenten. Wij bespreken graag met u hoe u optimaal kunt adverteren op lokaal niveau tegen een concurrerende prijs.  

Patrick Walst,
telefoon: 06 4821 0530.

Reacties