Shortstay website biedt 40 zorgmedewerkers na de crisis gratis uitje aan

Foto: Pexels / Ly Ann Castillo

De Luxury Hotel Company wil iets doen voor de zorgmedewerkers die zich nu met gevaar voor de eigen gezondheid uit de naad werken om coronapatiënten in leven te houden en stelt 40 hotelarrangementen ter beschikking aan zorgpersoneel, die kunnen worden benut als de crisis bezworen is.

‘Diepe bewondering hebben wij voor het zorgpersoneel. Wij weten dat wij veel van hen vragen. Zij maken lange dagen, kunnen minder tijd doorbrengen met hun gezin en lopen een verhoogd risico op het krijgen van het virus. Toch hoor je ze niet klagen en zetten zij zich met passie voor hun werk in voor ons allemaal. Wij kunnen op ze rekenen als onze familie of vrienden worden getroffen door het coronavirus,’ schrijft de shortstay website die samenwerkt met meerdere hotelketens. Premier Mark Rutte’s uitspraak ‘We moeten dit echt met z’n allen doen’ indachtig is daarom de weggeefactie opgezet.

Tag uw kandidaat

Aangeven wie volgens u een gratis hotelarrangement verdient kan door op de Facebook-pagina en/of Instagram-pagina van het bedrijf de zorgverlener te taggen waarvan u vindt dat hij of zij dit hotelarrangement zéker verdient. We stellen voor dat u dat ook op onze Facebook-pagina doet, zodat duidelijk wordt hoezeer Zaanstad meeleeft met en dankbaar is voor de helden uit de zorg.

Zet de zorgverleners in het zonnetje!

Samen staan we sterk!! Help ons bij het weggegeven van luxe hotelarrangementen aan mensen in de zorg!Wij willen dat de medewerkers in de zorg gezien en gehoord worden, hen bedanken en een hart onder de riem steken! Wij willen ons steentje bijdragen door 40 luxe hotelarrangementen ter beschikking te stellen aan mensen uit de zorg. Zo kunnen deze kanjers na de ergste Corona piek genieten van een welverdiend weekendje weg! Jij kunt ons hierbij helpen door ons te laten weten welke zorgmedewerker dit volgens jou meer dan verdient! Laat onder dit bericht weten wie dit volgens jou verdient en waarom juist deze persoon door ons in de watten gelegd moet worden!Laat jouw stem horen voor alle zorgmedewerkers! ❤️Liefs, Alle medewerkers van LuxuryHotelCompany

Geplaatst door Luxury Hotel Company op Dinsdag 17 maart 2020

Reacties