Zaan Business Netwerk App voor verbinding tussen ondernemers

Foto: Zaanbusiness.nl

Het bedrijf IDV Media lanceert vandaag de Zaan Business Netwerk App. Deze app verbindt de leden van de ondernemersverenigingen ABIN Assendelft, de Bedrijvenvereniging Noorderveld Molletjesveer, het vrouwennetwerk Zaanlinq en ondernemerssociëteit De Corner. Zo ontstaat een digitale netwerkclub van bijna 600 ondernemers en dit aantal zal naar verwachting nog groeien.

De app van de onderneming achter onder andere het magazine Zaan Business vormt een exclusief platform en een functionele ontmoetingsplek voor Zaanse ondernemers. Met één druk op de knop krijgt hij of zij toegang tot een grote hoeveelheid relevante informatie, zoals een bedrijvengids, een ‘smoelenboek’ met contactgegevens, nieuwsberichten en netwerkevents. Ook kan men via de Zaan Business Netwerk App eenvoudig contact leggen met de andere ondernemers binnen het platform en met hen communiceren, om zo onder andere nieuwe klanten of een goede samenwerkingspartner te vinden.

Gemeente doet ook mee

‘We merken dat veel Zaanse ondernemers nog niet voldoende weten welke ondernemers nog meer actief zijn in de regio. En dat is zonde, want er zitten hier zoveel prachtige bedrijven’, aldus Marco Bleeker, initiatiefnemer van de app. Naast de ondernemersverenigingen stapt ook de gemeente in dit platform om zo de communicatie met de ondernemers te optimaliseren. Om de app te kunnen downloaden is een uitnodiging van Zaan Business nodig of een lidmaatschap van een van de aangesloten verenigingen. Meer informatie is hier te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen