Bon Bon Atelier Limmen in Zaandam in de race voor eretitel

Still uit de video van Bon Bon Atelier Limmen.
Still uit de video van Bon Bon Atelier Limmen.
Foto: YouTube

Bij de 30 bedrijven die door de jury van de ondernemingsverkiezing van Noord-Holland werden geslecteerd voor de titel Beste Onderneming van Noord-Holland zit welgeteld één onderneming uit Zaanstad: Bon Bon Atelier Limmen in Zaandam maakt kans op de eretitel in de categorie MKB Klein.

Bon Bon Atelier Limmen begon in 1980 in het centrum van Amsterdam, waar Nico Limmen een bedrijf opende met een exclusief assortiment handgemaakte bonbons en (seizoens)chocolade. In 1996 werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon René Limmen, die de familietraditie voortzette en nationale faam verwierf met de exclusiviteit en verfijnde kwaliteit van zijn bonbons. In 1998 verhuisde het bedrijf naar de Tienlingstraat 10 in Zaandam, waar het nog steeds gevestigd is. De bonbons worden samengesteld uit zorgvuldig uitgekozen ingrediënten en het aanbod is zowel traditioneel als actueel. Voor ieder seizoen is er een passend aanbod seizoensartikelen.

De finalisten strijden er op 15 mei in theater de Philharmonie in Haarlem om, met ook kanshebbers in de categorieën Grootbedrijf en MKB Midden. Naast de drie juryprijzen is ook weer een publieksprijs te winnen. Van 25 maart tot en met 13 mei kan iedereen stemmen op een van de 30 finalisten via www.ovnh.nl. De Beste Onderneming van vorig jaar was Fort Resort Beemster.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen