Aldi aan de Dr. H.G. Scholtenstraat week dicht voor verbouwing

Foto: Google Street View

De vernieuwde Aldi-vestiging aan de Dr. H.G. Scholtenstraat in Zaandam wordt vrijdagochtend 7 december om 08:00 uur na een verbouwing van een week feestelijk heropend door filiaalleider Stephan Boonstra. Het assortiment wordt vernieuwd met de nadruk op veel verse producten.

In verband met de verbouwing sluit het filiaal op zaterdag 1 december al om 18:00 uur. De verwachting is dat het op de heropeningsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met daarin een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als notebooks, accuschroef/boormachines of tegoedbonnen ter waarde van maximaal 250 euro.

‘Fantastisch’

Klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, krijgen – zolang de voorraad strekt – een herbruikbare Aldi-tas cadeau. Boonstra dat de nieuwe supermarkt ‘fantastisch’ wordt: ‘Iedereen zal verrast zijn. Zeker door de lekkere verse broodjes.’

Foodtruck

Als extra verrassing staat op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daarin worden verse gerechtjes bereid die klanten gratis kunnen proeven. In het weekeinde na de heropening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Die wordt bijzonder duurzaam, met steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen maar ook wat de winkel zelf en de bedrijfsvoering betreft. Het pand heeft het label A++++ en tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen. Alle binnen- en buitenverlichting is led en papier en folie worden 100 procent gerecycled.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen