Jan Tolle uit Zaandam genomineerd voor eretitel NGS-masseur van het jaar

Foto: PxHere

Het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage heeft Jan Tolle uit Zaandam genomineerd als NGS-masseur van het jaar in de categorie sportmassage. Hij is één van de vijf kanshebbers op de eretitel.

Cliënten en collega-masseurs kunnen tot en met 9 september hun stem uitbrengen op www.ngsmassage.nl/stem. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Landelijke Kennisdag van de branchevereniging op zaterdag 29 september in Ede.

5000 leden

Het NGS is de leden-, branche- en examenorganisatie van en voor 5000 sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs in ons land. De titel NGS-masseur van het jaar is in het leven geroepen om de waardering voor de professionaliteit en het vakmanschap van de NGS-masseur te waarderen en hen te stimuleren om verder te gaan op de ingeslagen weg.

Iedereen kan en mag zich sport- en/of wellnessmasseur noemen. Het NGS geeft als landelijke branche-organisatie licenties uit die het bewijs zijn van de bekwaam- en bevoegdheid van de masseur. Om de licentie geldig te houden moet een masseur zich blijven scholen.

De sportmasseur is dé expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie en ook vaak een eerste aanspreekpunt bij pijntjes en klachten. Hij of zij houdt zich niet bezig met blessures: daarvoor zijn sportzorgmasseurs opgeleid.


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen