Nieuwe eigenaar voor 12.500 vierkante meter winkelruimte Woonboulevard

Foto: Westpoort Vastgoed

Westpoort Vastgoed heeft 12.500 vierkante meter winkelruimte – perifere detailhandel vestigingen – gekocht op de Woonboulevard in Zaandam. De verkoper was Borghese Real Estate.

De transactie omvat Vrijbuiter (8202 vierkante meter), het pand waar Mega tegels & badkamers gevestigd was tot het failissement van de franchisenemer (1505 vierkante meter) en Babyland (2734).

Deze winkels aan de Stormhoek zijn of waren al sinds de oplevering in de panden gevestigd met langjarige huurovereenkomsten. De winkelruimtes maken deel uit van een groter geheel van 20.000 vierkante meter waarin ook Kwantum en Karwei zijn gevestigd en met een zelfstandig horecapand waarin McDonalds en KFC gevestigd zijn.

Ikea

De Woonboulevard Zaandam bestaat uit meer dan 50 woonwinkels en heeft daarmee een zeer gevarieerd aanbod op het gebied van wonen, doe het zelf en horeca. Naast de meeste landelijke woonformules zijn ook Loods 5 en Hornbach er gevestigd. Het wachten is op nieuwe ontwikkelingen rond de komst – of het afhaken – van Ikea.

Welk bedrag met de transactie tussen Westpoort Vastgoed en Borghese Real Estate gemoeid is, is niet bekendgemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen