Eigenaar Stella geeft dure fiets cadeau bij aankoop keuken

03 jun , 12:04 Bedrijvigheid
screenshot 20240603 115615
Google Street View
Stella Fietsen is sinds dit voorjaar volledig eigendom van DM Equity Partners (DMEP), na de aankoop van de resterende aandelen van de oprichters Daan van Renselaar en Wilco van de Kamp van de e-bikespecialist. DMEP is de investeringsmaatschappij van Ben Mandemakers, die er nu zijn Keuken Kampioen-keten een boost mee wil geven.
screenshot 20240603 120001
De keukenzaak aan de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam.
Mandemakers bezit nu loodsen vol dure fietsen en om daarvan af te komen bedacht hij een reclamestunt: koop een keuken en krijg een elektrische fiets cadeau. Volgens Quote gaat het om fietsen ter waarde van ruim 2000 euro. Het zou allerminst willen zeggen dat Stella - met ook een filiaal in de Stormhoek in Zaandam - aan de laatste loodjes is begonnen. 'De voorgenomen uitbreiding van ons aandelenbelang weerspiegelt ons vertrouwen in Stella en toewijding aan de toekomst van het bedrijf. De e-bike sector is momenteel uitdagend, waarbij Stella ondersteuning van uit De Mandemakers Groep goed kan gebruiken,' liet DMEP voorafgaand aan de aandelentransactie weten.
Stella is sinds de oprichting in 2011 uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse e-bike markt en realiseerde in 2022 een omzet van circa 130 miljoen euro. 'Het merk onderscheidt zich door directe fabriekslevering aan de consument. Hierdoor kan Stella een Nederlands kwaliteitsproduct met service aan huis aanbieden tegen concurrerende prijzen,' aldus de nieuwe eigenaar.