Muizen verjaagd, distributiecentrum Picnic weer open

Foto: Flickr / British Pest Control Association

De muizen zijn verdreven en het distributiecentrum van online supermarkt Picnic in Zaandam is vanaf vandaag weer open. Het DC werd vorige week gesloten vanwege een muizenplaag. Een ‘grondige schoonmaakbeurt’ heeft dat probleem verholpen.

‘De locatie van 20.000 vierkante meter – even groot als vier voetbalvelden – werd vorige week volledig leeggehaald en gisteren opnieuw bevoorraad,’ wordt door het bedrijf gemeld. Klanten zouden niet veel last hebben gehad van de sluiting, doordat het leveren van de boodschappen werd overgenomen door andere distributiecentra van Picnic.

Chief Mouse Officer

‘In overleg met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit hebben we de interne regels aangescherpt om muizen in de toekomst buiten de deur te houden,’ aldus Picnic. ‘Alle kiertjes in het pand zijn dichtgekit, dus muizen maken geen enkele kans meer.’ Een medewerker gaat nu ook speciaal waken voor de komst van nieuwe muizen. ‘Om elk risico uit te sluiten hebben we een CMO aangesteld, een Chief Mouse Officer,’ grapt het bedrijf.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen