Terugroepactie van Boboli Mediterraneo Focaccia

Foto: Boboli

Meerdere supermarktketens zijn een terugroepactie gestart van Boboli Mediterraneo Focaccia. In de etenswaar kan de schadelijke bacterie Listeria monocytogenes zitten.

Coop haalt de Focaccia Mediterraneo met alle houdbaarheidsdatums terug, terwijl Dirk’s waarschuwing alleen geldt voor de Boboli Mediterraneo Focaccia Basilicum, kaas & tomaat met streepjescode 8715947203743 en een hodbaarheidsdatum van 03-10-2023. Ook onder meer de in de Zaanstreek aanwezige ketens Plus, Vomar en Spar hebben het product in hun assortiment en trekken aan de bel via hun eigen kanalen.

Het eten van producten die besmet zijn met Listeria kan zeer schadelijk voor de gezondheid zijn. Dat geldt vooral, maar niet alleen, voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, jonge kinderen en ouderen. Breng de focaccia terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u terug. Wie meer weten over deze terugroepactie kan contact opnemen met Boboli via telefoonnummer 033 – 299 68 23. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Cookieinstellingen