Vincent van Vliet voorlopig voorzitter ondernemers OVZZ

Hans Brinkhuis neemt de cheque in ontvangst.
Hans Brinkhuis neemt de cheque in ontvangst.
Foto: OVZZ

De Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie na acht jaar afscheid genomen van Herm Nieste als voorzitter. Hij bereikte per 1 januari de pensioengerechtigde leeftijd.

Na eerst als penningmeester en voorzitter van ondernemersvereniging Zaandelta actief geweest te zijn geweest, kwam Nieste na de fusie met de Belangenvereniging Industriegebied Achtersluispolder aan het roer te staan van de huidige OVZZ. In het nautische bedrijf Zaanhaven in de Achtersluispolder werd vervolgens bekendgemaakt dat bestuurslid Vincent van Vliet voorlopig de voorzittershamer overneemt. Daarnaast werden Pieter Kok en Rob Karst aan de leden voorgesteld als nieuwe bestuursleden.

Goede Doelen Cheque

De nieuwjaarsreceptie werd verder opgeluisterd met het bezoek van wethouder Economische Zaken Stephanie Onclin. Zij hield een wervend betoog over de kracht van de Zaanse economie en de belangrijke rol die de ondernemers daarin spelen. Het hoogtepunt van de avond was echter het uitreiken van de jaarlijkse Goede Doelen Cheque van de ondernemersvereniging aan de Voedselbank Zaanstreek. Namens het bestuur reikte werkgroeplid Ingrid Bakker de cheque op het podium uit aan voorzitter Hans Brinkhuis.

Reacties

Cookieinstellingen