Eazie beste fastservice en delivery restaurantketen

Foto: Eazie

Meer dan 31.000 consumenten hebben gestemd op hun favoriete bedrijf voor foodservice en tijdens de Horecava zijn de winnaars bekendgemaakt van de Awards voor de favorieten. Eazie werd als enige merk in twee categorieën als beste verkozen.

De winnaars.

De franchiseformule is in 2004 opgericht door de broers Shengli en Shunli Huang. Zij groeiden op met de Aziatische wetenschap dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn: als je niet goed voor je lichaam zorgt, merk je dat mentaal en andersom.

Aziatische twist

Het leidde tot de ontwikkeling van gezonde maaltijden met Aziatische twist, die naar persoonlijke behoefte worden samengesteld. Gemak en prijs spelen hierbij een belangrijke rol, maar bovenal de gastbeleving. ‘Mensen hebben vanuit hun persoonlijke wensen en levensstijl behoefte aan gezond eten op maat. Eazie biedt versbereide gezonde maaltijden aan zoals poké bowls en gewokte gerechten boordevol verse groenten die op unieke manier worden bereid,’aldus Shunli Huang. Eazie hoopt binnen een aantal jaren te kunnen groeien naar 50 vestigingen met een landelijke dekking. Er is al een filiaal in Zaandam.

Reacties

Cookieinstellingen